Posts by Wikipedia

  Quote from "Paljas";p="20809"

  Ik heb gelezen dat je terug bent, na anderhalve week, en dat je 32 klachten hebt ingediend. Ik ging er gemakshalve even vanuit dat afkicken niet lukt onder die omstandigheden.


  altijd de laatste regel ook lezen :P

  I'am back :D


  Stomme sukkels daar zeg.... 32 klachten ingedient van wat er allemaal fout is. Bijna alle patienten hebben de zelfde klachten ingedient... (behalve de labiele patienten, die snappen toch niks)
  Heb wat te weeg gebracht daar. :P
  Mooie meid ontmoet ook daar. Heb nu dus 2 doelen. Die meid behouden, en van de shitzooi afblijven, anders breekt ze men poten :P

  Quote from "Bayliss";p="20638"

  allemaal glul paljas :)) maak dat php scrippe van jou maar in orde met./music list naam..... werkt niet meer ..... opschieten ...... :))


  Idd, en fix ook gelijk de music jukebox ff. die staat weer op random :S

  Zoals de topic al zegt...


  Leveup radio is de #1 podcast van nederland qua games, films en meer.


  Het word gehost door een hele goeie vriend van me "Marco" samen met zen trouwe compangion "Laura"
  Samen brengen ze elke week de nieuwste fijtjes en dingetjes over elke spel wat er die week uitkomt/gebracht word en natuurlijk ook over de nieuwste films en meer.
  En dat allemaal met een grote glimlach zeg maar. wel serieus maar met een onderliggende grappigheid...


  Zou jullie hierbij graag willen uitnodigen om te gaan luisteren naar ze op zondag 24 jan rond het uur van 14honderd.
  Ze hebben een live stream video en al die shit bij elkaar. Luister eens...  Edit: ga naar http://www.levelupradio.com en kijk ....

  Ik krijg een tweede kans om vrijwillig erin te gaan, maar nu dan niet zo snel als vorrige keer, zodat ik me erop kan voorberijden.
  gedwongen opname is mogelijk maar dat duurdt ong. 3 maanden voordat het er helemaal door is. en moet ook nog eens via de rechter bepaald worden dan.
  dus dat is geen oplossing.

  [quote="Maineye";p="20604"]iemand bannen omdat die zegt bats wel met je moeder is overdreven.... oke mss omdat ik night rider heb gezien en daar zegt die dat ook... bats wel met je moeder

  [quote="Tha_T";p="20580"][quote="Wikipedia";p="20569"]Ik heb net gebelt met men consulent. ik ga niet terug naar die kliniek.
  ze gaan nu kijken wat er nog meer mogelijk is.


  1 ding weet ik wel zeker.

  Ik heb net gebelt met men consulent. ik ga niet terug naar die kliniek.
  ze gaan nu kijken wat er nog meer mogelijk is.


  1 ding weet ik wel zeker. GEEN DRUPPEL ALCOHOL meer voor mij..... ben me kapot geschrokken over hoe ik eruit zou kunnen zien als ik nog 2 jaar door zou gaan met zuipen zoals ik deed.
  die 5 dagen hebben me wel degelijk geholpen. als ik daar nog 4 weken had moeten zitten had ik een zware long embolie overgehouden eraan en een koffie verslaving.
  en dan nog 8 weken rehab, nee dank je. begeleiding is zo aso als de pest. van de 14 man waren er maar 2 bevoegd om met verslaafden om te gaan, 8 stagieres en 4 uitzendkrachten.


  het enige wat je mocht doen is of je helemaal kapot roken en vervelen of je eigen een koffie verslaving aanbrengen omdat ze om de 20min. met een verse termosfles kwamen met koffie.
  en dat ging allemaal op :S


  Ik hoor daar niet tussen.


  Ga wel elke week in een potje pissen en het zelf doen. heb toch altijd alles zelf moeten doen met goed succes, dus dit lukt me ook!


  zo niet dan TOCH!!!!!!!!!!!!!!!