Posts by Stampertje

  Hoihoi, voor degenen die mij niet kennen, ik ben Jasper, 24 jaartjes jong en woon in Boxtel, Noord-Brabant.
  Ik heb al eens in DE gezeten 2 jaar geleden, maar was geloof ik eruit gegaan omdat ik niet echt meer speelde.. computer stuk enzo.
  Maar ik zou graag weer bij het clubje willen horen ;) m'n trackmania skills zijn de laatste tijd ook weer redelijk op peil aan het komen :)
  Heb tevens een headset en verder heb ik ook eindelijk TMU gehaald, maar Stadium blijft toch het leukste om te spelen :)
  Volgens paljas waren er eventueel kosten in natura aan het re-joinen verbonden, daar valt over te praten haha ;) maar anders wil ik ook best wat cash doneren via PayPal als dat kan ofzo ;) Want ik maak nu toch al jaren met veel plezier gebruik van de servers :)
  Als er nog iets is dan vraag maar :)


  Groetjes,


  Jasper

  ik zoek meestal geen ruzies, ik praat gewoon veel en dan word ik wel eens uitgescholden voor weet ik veel wat en dat soort dingen pik ik gewoon niet :> maar met de meeste mensen kan ik het opperbest vinden


  hmm, misschien had ik de post iets serieuzer moeten doen toch, vingerverven was ook maar klets :P dat ik dat zelfs moet zeggen lol


  en nog iets, Fok! ging ik destijds uit omdat er nooit meer iemand kwam, SF zat vol met kinderen, Pimp zat ik in om bij me broertje in een clan te kunnen zitten, ik dacht, dat is vast gezellig, nee dus, ik voel me niet bepaald een pimp ook, anders nog iets?

  Ja ik zei het net al in de server, ik zou morgen iets posten, maar dat is eigenlijk al vandaag, dus waarom niet gelijk nu :D


  Ik ben dus Lucid/Stampertje, vroeger gebruikte ik Stampertje, toen andere account begonnen die Lucid heet, die zal ik ook gaan gebruiken weer aangezien die authenticated is, wel zo fijn :)


  Mijn echte naam is Jasper voor degenen die het willen weten, 21 jaartjes jong, maar de 22 komt alweer in zicht!
  Brabant is mijn thuisbasis en m'n hobbies zijn vingerverven, wat in het rond springen en racen! XD
  Ben ongeveer in Mei 2006 aan dit spel begonnen, wel wat pauzes tussendoor genomen en nu weer terug!
  Heb in verschillende clans gezeten, onder andere: Fok!, SF en Pimp, ook zelf een keer een clan gehad met Leroy, maar dat was bagger :D Nu ben ik alweer te lang solo vind ik zelf, ik wil wel weer eens wat gezelligheid en keiharde porno!


  Tevens hou ik van SNELHEID, dus als ik online ben, ben ik altijd wel in de DE server :D


  Nou dat was het wel ongeveer, voor verdere vragen kunt u mijn secretaresse contacteren!


  Ohja nog 1 ding, soms krijg ik wel eens lichte ruzie oid, maar voor mij is het allemaal gein, dus als ik iets zeg en je voelt je aangevallen, neem het dan allemaal maar met een korreltje zout!