• Alles goed Marijn. Sinds eind vorig jaar een nieuwe baan die me goed bezig houdt, vandaar gamen op een lag(er) pitje, de tijd die ik overhoud spendeer ik bij voorkeur aan iets nog inactievers, filmpje kijken bijv. De tijd die er verder overblijft wil ik nog wel eens gebruiken om te slapen. Zwoele dromen over Ebu en Brainzzz, maar ik zal jullie de details besparen, daar zijn al genoeg sites aan gewijd. Die kent Taas dan weer goed.


  PS: Cas, ik heb natuurlijk nog wel even je nav-dedi gesloopt. Laat maar weten wanneer je hem weer terug hebt, dan trek ik de handschoenen wel weer aan.


  PS: Ed, succes morgen, ik hoop dat het lukt, en anders oprotpremie en rustig kijken naar iets anders? Misschien kun je bakkie doen bij Tjalling? B-)

 • Balen Eddy, hoop dat de doorstart er komt. Door al dat gefuseer en koop/verkoop gebeuren een goedlopend bedrijf financieel naar de kloten zo te horen.


  Paljas, hoop dat de nieuwe baan goed bevalt. Ik game zelf ook niet zo heel veel meer en ben ook meer van het filmpje/serie kijken.


  Ik heb zelf een heel erg bewogen jaar achter de rug. Heb voor het werk afgelopen jaar heel veel in het buitenland gezeten. Dat eerste klusje van mij, blijkt 1 groot probleem project. Zal niet in details praten maar heb het op tijd overgedragen anders zat ik nu wellicht overspannen thuis. Daar bovenop heb ik afgelopen oktober ook nog eens mijn beste vriend verloren aan een hartstilstand, kende hem al sinds de kleuterschool.
  Op dit moment gaat het weer een stuk beter en de zin in het werk is weer redelijk terug.


  Goed om te horen dat het met jullie allemaal goed gaat.

  Appeltaart was er
  Appeltaart is er
  Appeltaart zal er altijd zijn

 • Hallo allemaal,
  de doorstart is een feit, dus ik zit wel weer goed voorlopig.
  denk dat iedereen wel wat heeft, waardoor er niet meer gegamed word.
  hoop dat jullie het allemaal een beetje naar de zin hebben.


  @marino gecondoleerd man, klote om zo iemand te verliezen.


  Paljas . success met je nieuwe baan, en dat filmpjes kijken ken ik...

 • Gefeliciteerd Eddy, toch nog wat zekerheid.


  Games staan op een laag pitje, net 2 weken oefening achter de rug %-( . 16 Mei is de volgende die de rest van het jaar gaat vullen. Eind van het jaar weer een paar weken (9) naar Noorwegen.


  Daarnaast is de reorganisatie gaande die medio 2014 moet zijn afgerond.
  Vele stappen zelf uit het vliegbedrijf maar we moeten ook mensen inleveren.


  Nu het kabinet wederom is gevallen leven velen van ons in nog meer onzekerheid.
  Mijn baantje is vooralsnog veilig.


  M.b.t. Games zijn het TMNF en dan met name COS en Nascar, BF2 en 3.
  Af en toe slinger ik comms nog aan maar ook daar is het stil.
  Verders ben ik veel met mijn VFR op pad aangezien ik medio september deze weer in de winterstalling kan zitten ivm mijn werk in den vreemde.


  Groeten vanuit een herfstachtig Leeuwarden...... kutweer!

 • Dames!


  Bayliss gefeliciteerd. Gezien je medisch verleden krijgt zo'n verjaardag dan toch een extra tintje, geniet ervan!


  Eddie gefeliciteerd met de doorstart, goed nieuws man.


  Ik zit zo nu en dan nog op TM, blijft toch een makkelijke game om eventjes aan te zetten, slinger Ventrilo meestal aan als er bekenden online komen. Metal zie ik nog wel eens (meestal dat ik hem net mis maar dat de server zegt dat hij nog op nascar zit te lamballen). Eddie nog wel, maar dan is het vaak zijn bezige zoontje.

 • nog congrats bay


  en zo lees je maar weer dat iedereen het nodige wel weer mee maakt, waarbij ik alleen kan zeggen sterkte voor wie het kan gebruiken en gefeliciteerd voor de rest dan maar
  zo heeft de tijd hier ook niet stil gezeten , in gezondheid ben ik er zelf weer eens flink op achteruit gegaan ,ben iig weer gestopt met roken maar hang nu wel 24 uur per dag aan de zuurstof om dat zonder niet meer gaat . is wel vervelend maar is niet anders
  ziezo hierbij dus mijn update
  greetzzzz tjalling B-) B-)