kika toernooi

 • Vorig jaar heeft GRC voor de 2de maal het GRC for KiKa tournooi georganiseerd. Dit is een tournooi voor TMN(F) clans dat gehouden wordt tussen kerst en oud en nieuw waarbij er tussen diverse clans wedstrijden worden gehouden. De clans die meedoen kunnen zich hier aanmelden met de volgende opdracht:


  minimaal 5 rijders per clan
  standaard inleg per clan is 2 euro per rijder (10 euro dus minimaal om mee te mogen doen, meer is welkom, de hele inleg gaat naar KiKa)
  iedere clan levert 3 tracks, al dan niet zelf gemaakt, maximale duur van zo'n baan is 1 minuut 30 seconden (prutsers zoals ik niet meegerekend die er gegarandeerd 4 minuten over doen), type banen mag de clan zelf kiezen.
  Inschrijven kun je hier:http://grcforkika.forumotion.com
  Er wordt onafhankelijk geloot door een buitenstaander, en zoals het er nu naar uit ziet gaat die iemand de loting weer doen.


  Er gaat wel wat veranderen in de regels omdat er bij de finale afgelopen jaar een en ander mis ging. In plaats van de door GRC gekozen tracks wordt er gewoon gereden op de tracks die door de desbetreffende clans zijn ingebracht (de tracks worden dus niet meer uitgeloot, iedere clan rijdt op zijn / haar eigen banen en op de banen van zijn / haar tegenstander). Tevens worden de clans verzocht om per ronde dat ze verder komen 1 track te vervangen door een andere, waarbij eerder gereden tracks NIET opnieuw gekozen mogen worden (dit om wat meer diversiteit in de tracks te krijgen, maar ook om dus het probleem van de afgelopen editie te voorkomen). De finale wordt dus deze keer gereden op tracks die door de clans die de finale hebben gehaald zijn gekozen, niet op tracks die door de organisatie (GRC dus) zijn ingebracht Nog meer vragen ?  dit jaar zal het toernooi rond Januari / Februari plaats vinden in plaats van met Kerstmis


  Mail ze naar alainnr1@live.be  Groeten,


  AIA-Svennie-Leon-Dourkilt

 • Quote from "DEAudioDoc";p="22842"

  we gaan weer meedoen denk?


  Vast wel

  Vroeger wilde ik avontuur en spanning. Het avontuur is vervlogen maar de spanning is gebleven en daar slik ik nu pillen voor.

 • even een update
  natuurlijk is alles wat speeld rond om het toernooi en het inschrijven op de GRC *kika* Toernooi 2010 site te doen http://grcforkika.forumotion.com


  bij deze de regels voor het toernooi


  Hallo allemaal ,


  voor het GRC Kika toernooi gelden natuurlijk regels wat betreft de banen.
  hier onder zie je de regels voor de banen.


  1. Geen LOL/ FUN banen.


  2. Geen RPG banen ( ook niet mini-Rpg's )


  3. Dirt is wel toegestaan


  4.geen Nadeo banen.


  5. geen banen korter dan 15 sec


  6. de banen hoeven niet perse van TMX te komen als je een baan wilt die niet van TMX komt dan is dat geen probleem stuur dan even een mail naar AIA met de baan erin.


  7. de wedstrijden worden geraced in TEAM Rounds.


  8. en het zal 5vs5 worden


  9. het is toegestaan om van Rijder te wisselen alleen als de baan om is.
  per team max 5 wissels


  dit zijn de regels voor de banen.
  mochten jullie nog vragen hebben vraag het dan een van de KIKA organisatoren
  of op het forum van GRC for Kika 2010.


  Groetjes,
  de Kika Organisatoren.


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  Ik hoop dat DIgital Evolution dit jaar weer mee zal doen.
  en snel bericht van jullie te horen

 • jammer dat hier weinig comment op is gekomen,
  de inschrijvingen zijn officieel gesloten jullie krijgen nog de kans om tot vrijdag in te schrijven iets verlengt wegens de problemen met TM <Nadeo>


  Groetjes ,Leon